logo
  • Aktiv matlagning
  • Kock hemma
  • Catering
  • Event
    • Konferens
    • After work
    • Vinprovningar
    • Kundevent
    • Kockarnas kamp
    • Julbord
    • Nyårskasse
    • Alla Hjärtans Dag
  • Om oss
    • Villkor
  • Kontakta oss
GBG MatstudioCatering & Event i Göteborg
  • Aktiv matlagning
  • Kock hemma
  • Catering
  • Event
    • Konferens
    • After work
    • Vinprovningar
    • Kundevent
    • Kockarnas kamp
    • Julbord
    • Nyårskasse
    • Alla Hjärtans Dag
  • Om oss
    • Villkor
  • Kontakta oss

Fira nyår med elegans!

Nyårskasse
Med GBG Matstudios lyxiga nyårskassar och perfekta dryckesrekommendationer skapar du enkelt en exklusiv 3- eller 4-rätters gourmetmiddag hemma

Kasse 1

Hummerbisque med saffrans-rouille och parmesankrisp.
Pepparstekt oxfilé, rödvinssky, bakade kvisttomater och potatiskaka smaksatt med tryffel.
Mörk choklad-lava cake medmascarponegrädde och björnbär.

595:-

Kasse 2

Foie gras med karamelliserad apelsin och lök på rostat briochebröd.
Hummerbisque med saffrans-rouille och parmesankrisp.

Hängmörad oxfilé, svampduxelle och portvinssås med pommes Anna

Salty caramel cheesecakeHummerbisque

895:-

Dryckerekomenadtioer

Dryckerekomenadtioer

Nico rekommenderar

Förrätt

Christopher Hoch – Kalkspitz NV
BS Nr. 56521
227,-

Alternativ från bolagets hylla
La Guita – Manzanilla
BS nr. 8201 79,-

Huvudrätt

Gut Oggau – Josephine 2021
BS nr. 76540
550,-

Alternativ från hyllan
La Bastide Blanche 2021
En kryddig sydfransos
BS Nr. 2262
219,-

Till dessert och/eller till FOIE GRAS

Umeshu
BS. Nr. 71074
309:-

Alternativ från bolagets hylla
Brännland – Iscider
BS nr. 76345
199,-

Learn more

Studions egna Julbord

Julbord

SILL & LAX mm

Gräddfil, gräslök, hackad rödlök,bröd, smör, sill, ost (SOS)
Ägghalva med skagenröra & stenbitsrom
3 sorters sill med tillbehör
GBG matstudios rödkålssallad
Gravad lax med hemgjord sås
Inkokt lax med hemgjord sås
Laxsashimi
Gubbröra

Kallskuret och varma rätter

Ett urval av kallskuret kött och korv Julleverpastej och julsylta
Senapsgriljerad skinka
Glaserade revbensspjäll
Köttbullar med rödbetssallad
Handknuten prinskorv
Hemgjord Janssons frestelse
Viltfärsbullar i skogsås
Kokt potatis

Desserter mm

Kanel Creme Brule
Safranspannacotta med pistage nötter & lingon
Chokladtryfflar
Pepparkakor
Saffransbullar

Learn more

Efterrätter

A la carte

Creme Brule
Med passionsfrukts sorbet

Chokladmousse
Med smultronglass, brownie crumble & marinerade bär

Bannoffee Pie
Med banan och salted caramelpaj med vispgrädde & choklad
Chocolate Molten
Lava cake med marinerade bär och mascarponegrädde

Vit chokladpannacotta
Med granita på lime

Learn more

Varmrätter

A la carte

Smörstekt torskrygg
Med saute på spetskål, sparris, knipplök & röd mangold, krossad färskpotatis med citron, ramslök & körvel, hummer beurre blanc samt riven pepparrot och svarvad morot

Hummerricotta fylld ravioli
Serveras i en hummersås med cocktailtomater, sparris & dill

Kantarell & tryffelrisotto med hängmörad oxfilé
Risotto på kantarelltryffel & parmesan samt hängmörad oxfilé med ärtskott & kalvrödvins sky

Pistage & örtmarinerad lammracks
Sötpotatispuré, samt ratatouille

Kyckling Milanese
Med mozzarella & tomat samt gnocchi med tryffelns med sparris

Learn more

Förrätter

A la carte

Oxfilé Tartar
Pecorino Romano & parmesan, kapris, krispig lök, sotad selleri, tonnatosås

Arancini på kräftor
Friterada risotto bollar med kräftfyllning serveras med safrans aioli & tomatkompott

Kalixlöjrom
Serveras på smörstekt toast med vispad gräddfil, hackad rödlök och gräslök samt citron och dill

Jordärtskockssoppa
Soppa på jordärtskocka med färska primörer & smörstekt pilgrimsmussla samt bacon crumble

Västerbottenskroketter
Med smetana löjrom & gräslök

Learn more

Vegetarisk buffé

Buffé

Varmrätter

Risotto med ”hummer svamp” balsamico pärlor samt basilika olja
Lasagne med sparris & burrata samt brynt smör
Rosmarin- och vitlöksrostad butternutsquash med avokado-parmesan visp
Fyllda zucchinispett med halloumi och rostad tomatsås på cocktail tomater oliver och vitlök
Rostad aubergine med vitlökslabneh toppad med mynta, pistage nötter och sumac

Tillbehör & smårätter

Broccoli ”stek” med chimchurri & bönpuree
Grillad spetskål med miso, brynt smör & sesam dressing
Krispiga krossade potatisar med harissa på en tjock vitlöksyoghurt, toppade med picklad lök och persilja
Hummus musabaha med pita bröd
Vitlöksgröna bönor med krispigt parmesan-mandel-dadelströssel
Rostade rädisor & morötter med vispad getost
Krossade kronärstkockor med vispad citron, kapris och ricotta
Krossad potatissallad med citron, kapris och parmesandressing
Olivfoccacia med vispad truffelricotta
Sallader
Grillad gemsallad, caesardressing, rostad toma, avokado, vitlöks norikrutonger och parmesan
Brysselkål & grönkålsallad
Gurksallad med sparris, bondböner, rödlök, haricots verts & sugar snap peas på en bädd av citron yoghurt
Quinoasallad med rostad paprika, rödlök, tomat, zucchini & broccoli samt kikärtor och ruccola med ört dressing

Learn more

Canapéer

Snittar

Rökt Lax och Kaviar på Blinis med Pepparrots Crème Fraîche
Krispiga Vårrullar med Krabba och Fläsk, serverade med Nuom Champagne Dippingsås
Ugnsbakad Camembert med Focaccia Krutonger
Svenska Miniköttbullar, serverade med Lingonsylt i traditionell svensk brunsås
Räkor med Kokos, serverade med Wasabi- och Chilimajonnäs
Apelsinmarinerad Pilgrimsmussla, toppad med Champagne Skum
Torsk Mini Spett i Mojito Dressing
Hummersallad med Mango i Koriandersås på Gurkrundor med Gräslök
Mini Asiatisk Biff Tartar, serverad i en Krispig Wontonstrut
Chili- och Fetadipp, serverad på en Vitlök- och Persiljeskiva av Bröd
Guacamole och Pico de Gallo med Majstortillas (Vegan)
Falafel med Koriandertahini Dressing (Vegan)
Mini Tryffel Mac and Cheese Bollar

Learn more

Medelhavsbuffé

Buffé

Surdegsbröd med brunt vispat smör
Hel grillad citron & örtgårdskyckling
Caprigrillad hel fisk (röding, torsk, aborre) med frutti di mari sås
Rostad vitlökspotatis
Sallad med krabba, friterad halloumi, avocado, rökta mandlar, rädisa, sparris & ört dressing
Panzanellasallad
Rödbetscarpaccoio med feta ost, ruccola & valnötter samt tryffel balsamic

Dessert

Lemon Meringue Pie

Learn more

Grillbuffé

Buffé

Från grillen med kock på plats

Havskräftor med chili och vitlök
Grillad Lax med chimichurri
Rödvinsmarinerad entrecote
BBQ chicken wings
Pistage & örtfylld fläskfilé

Sallader & Tillbehör

Krämig färskpotatissallad med sparris & picklade rödlök
Ceasar grönkålsallad
Haricots Verts med mandel och parmesankrisp
Sallad på råa primörer med vitlöksyoghurt
Harissarostade morötter
Quinoasallad med rostade grönsaker & fetaost
Orzo pestosallad med burrata och tomat confit
Rostad auberginesallad med tomat, russin & mandel
Hemmabakad focaccia med marinarasås

Såser

Kall bearnaisesås
Rödvinssås
Ramslökspesto
Grön örtdressing
Parmesan & tryffelsås

Learn more

Fisk och skaldjursbuffé

Buffé

Moule Marinere
Västerbottenpaj med löjrom, vispad creme fraiche, dill, räkor & lax
Hemmagjord gravad lax med pepparrotskräm
Havets Wallenbergare med kräftsås
Hummer soppa
Dillkokt potatis
Skaldjurskroketter på kräftor & räkor
Ugnsbakad lax med skaldjurs Burre Blanc
Potatiskaka med löjrom, gräslök & Creme Fraiche
Fisk & Skaldjursgratäng med dillsås
Rostad broccolini med citron
Caesarsallad med parmesan och örtbakade surdegskrutonger
Crab cakes med safransaioli
Halstrad Tonfisk med ponzu aioli, ruccola & picklade rödlök

Learn more

Posts navigation

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 >

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

    Event

    • Kockarnas kamp
    • Kundevent
    • After work
    • Konferens

    Tjänster

    • Catering
    • Vinprovningar
    • Julbord
    Kontakt
    Brunnsgatan 6
    413 12 Göteborg
    info@gbgmatstudio.se031-88 44 40

    Social

    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn

    © 2025 GBG Matstudio/gastrolink AB | Alla rättigheter förbehållna

    Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du är nöjd med det.Okej