Kasse 1
Hummerbisque med saffrans-rouille och parmesankrisp.
Pepparstekt oxfilé, rödvinssky, bakade kvisttomater och potatiskaka smaksatt med tryffel.
Mörk choklad-lava cake medmascarponegrädde och björnbär.
595:-
Kasse 2
Foie gras med karamelliserad apelsin och lök på rostat briochebröd.
Hummerbisque med saffrans-rouille och parmesankrisp.
Hängmörad oxfilé, svampduxelle och portvinssås med pommes Anna
Salty caramel cheesecakeHummerbisque
895:-
Dryckerekomenadtioer
Dryckerekomenadtioer
Nico rekommenderar
Förrätt
Christopher Hoch – Kalkspitz NV
BS Nr. 56521
227,-
Alternativ från bolagets hylla
La Guita – Manzanilla
BS nr. 8201 79,-
Huvudrätt
Gut Oggau – Josephine 2021
BS nr. 76540
550,-
Alternativ från hyllan
La Bastide Blanche 2021
En kryddig sydfransos
BS Nr. 2262
219,-
Till dessert och/eller till FOIE GRAS
Umeshu
BS. Nr. 71074
309:-
Alternativ från bolagets hylla
Brännland – Iscider
BS nr. 76345
199,-