Rökt Lax och Kaviar på Blinis med Pepparrots Crème Fraîche
Krispiga Vårrullar med Krabba och Fläsk, serverade med Nuom Champagne Dippingsås
Ugnsbakad Camembert med Focaccia Krutonger
Svenska Miniköttbullar, serverade med Lingonsylt i traditionell svensk brunsås
Räkor med Kokos, serverade med Wasabi- och Chilimajonnäs
Apelsinmarinerad Pilgrimsmussla, toppad med Champagne Skum
Torsk Mini Spett i Mojito Dressing
Hummersallad med Mango i Koriandersås på Gurkrundor med Gräslök
Mini Asiatisk Biff Tartar, serverad i en Krispig Wontonstrut
Chili- och Fetadipp, serverad på en Vitlök- och Persiljeskiva av Bröd
Guacamole och Pico de Gallo med Majstortillas (Vegan)
Falafel med Koriandertahini Dressing (Vegan)
Mini Tryffel Mac and Cheese Bollar