Catering man minns
Kockarnas kamp
Kockarnas Kamp på GBG Matstudio – Tävla, Lek och Njut av God Mat med Kollegorna
Välkommen till "Kockarnas Kamp" på GBG Matstudio, där du och dina kollegor får chansen att utmana varandra i en rad roliga och spännande matlagningsgrenar. Detta event kombinerar tävling, lek och god mat för att skapa en oförglömlig dag fylld av skratt, samarbete och spänning. Perfekt för teambuilding, företagsevent eller en rolig dag med vänner!
Vad är Kockarnas Kamp?
Kockarnas Kamp är en interaktiv och tävlingsinriktad aktivitet där deltagarna tävlar i olika grenar som alla är förknippade med matlagning. Under ledning av våra professionella kockar får ni:
Utmanande grenar: Testa era färdigheter i olika matlagningsutmaningar, som att vispa maräng till perfektion, hacka lök snabbast eller skapa den bästa presentationen av en rätt.
Samarbete och strategi: Vissa grenar kräver samarbete och laganda, medan andra fokuserar på individuell skicklighet.
Poängsystem och priser: Varje gren bedöms av våra kockar, och poäng delas ut baserat på prestation. Det vinnande laget eller individen belönas med priser och självklart – äran att vara GBG Matstudios mästerkock!
Exempel på Tävlingar
Under Kockarnas Kamp får ni delta i en rad olika utmaningar som testar både era kulinariska färdigheter och er kreativitet:
Vispa maräng: Vem kan vispa den mest stabila och glänsande marängen på kortast tid?
Hacka lök: Snabbhet och precision är nyckeln – vem kan hacka löken finast och snabbast utan att fälla en tår?
Smaktest: Testa era smaklökar i en blindprovning – kan du identifiera ingredienser och smaker bara genom att smaka?
Presentationstävling: Skapa den vackraste uppläggningen med de ingredienser ni har till hands – här bedöms både kreativitet och estetik.
Perfekt för Teambuilding och Sociala Evenemang
Kockarnas Kamp är den ultimata aktiviteten för att stärka banden inom ditt team eller för att skapa en minnesvärd dag med vänner:
Teambuilding: Förbättra samarbetet och kommunikationen i teamet genom att arbeta tillsammans i roliga och utmanande matlagningsuppgifter.
Företagsevent: Gör ert nästa företagsevent till något unikt och engagerande som alla kommer att prata om.
Sociala tillställningar: Oavsett om det är en vänkväll, en svensexa eller ett jubileum, kommer Kockarnas Kamp att ge er en rolig och interaktiv upplevelse.
Varför Välja Kockarnas Kamp på GBG Matstudio?
Spännande och engagerande: Våra utmaningar är designade för att vara både roliga och utmanande, vilket gör Kockarnas Kamp till en oförglömlig upplevelse.
Flexibilitet: Vi anpassar grenarna efter era önskemål och behov för att skapa den bästa upplevelsen för er grupp.
Professionell vägledning: Våra erfarna kockar ser till att alla har kul och lär sig något nytt under tävlingen.
Centralt läge: Vår studio i Göteborg erbjuder en inspirerande och lättillgänglig plats för ert event.
Boka Er Kockarnas Kamp Idag
Samla kollegorna eller vännerna och anta utmaningen i Kockarnas Kamp på GBG Matstudio. Kontakta oss för att boka er upplevelse eller för mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att välkomna er till en dag fylld av tävling, mat och glädje!
Laga mat tillsammans
Relationskapande matlagning med kocktips från restaurangvärlden.
Kock hemma
Lyxa till det med en kock hemma för alla dina tillfällen.
Event
Abonnera vår matstudio eller eller anlita oss för catering till nästa event
Komponera ihop din egen buffé, välj minst 15 av varje rätt som ni tänkt beställa.
Tonfisk Carpaccio med tomat och vitlök vinaigrette
Oxfilé tartar med parmesan tryffelkräm och kapris
Caprese Salad
Kräftarancini med safransaioli
Focaccia med marinarasås
Antipasto ost & chark
Marconamandlar, marinerade oliver, vispad burrata med citron & basilika
Pesto tagliatelle med kyckling
Melanzane, auberginegratäng bakad i tomatsås med parmesan & mozzarella
Bruchetta, med tomatröra, ruccola & mozzarella
Tryffel gnocchi
Vodka Pasta med burrata
Beef tagliata
Grillad polenta med gorgonzola-sås
Saltimbocca
Zucchiniblommor fyllda med ricotta
Desserter
Tiramisu
Pannacotta med
Cannoli
BBQ “pulled pork sandwhiches” med coleslaw på hemmagjorda brioche bröd
Mac n Cheese – 4 olika ostar Cheddar, Gruyere, fontina, parmesan & mozzarella
New England “lobster rolls” Smörstekt hummerkött I en fyllning av majonäs och dill serveras i brioche bröd
Clam & Corn Chowder – Krämig soppa med potatis, majs & musslor
New york Cheesecake med bärkompott och vispad grädde
Caesar Salad med kyckling och bacon
Grönkål “collard greens” sauterade i lök, vitlök och kyckling buljong
Rostade majskolvar med vitlök & chorizo smör
Cheddar Corn Bread
Smårätter & tillbehör
Edamame med rökt salt
Crispy rice cakes – toppad med tonfisk & chili majonnäs
Koreanska kycklingvingar
Chili honungs glasyr, salladslök & sesamfrön
Grillad Kyckling Satay
Thailändsk jordnötssås & picklade sallad
Vattenmelon Aguachile
Ahi tonfisk, paprika, vattenmelon, jalapeno, rödlök
Dumplings med krabba & räkor
Dumplings med Kyckling
Rostad blomkål med jalapeno
Aubergine med yuzu miso
Shishito peppers med svart vitlök
Jasmine ris
Crudo
Lax
Tryffelsås, skura, nori & jalapeno
Ceviche på torsk med grape frukt, vitlök & chilli
Ris & Nudlar
Kyckling fried rice
Säsongsgrönsaker, ägg & kyckling
Glasnudel sallad med kyckling eller räkor, paneng curry dressing
Varmrätter
Misomarinerad torsk med vitlök fräst pak choi
Baby back ribs
Yakiniku BBQ-sås, salladslök, jordnötter, lime
Grön curry med kyckling eller jätte räkor
Koreansk BBQ marinerad oxfilé med wasabi chimchurri
Fläsk och helig basilika wok (Pad Kra Pao)
Bläckfisk med röd currysås, vild ingefära och gröna bönor
Tum Yum soppa med skaldjur – ingefära, koriander, vitlök samt musslor, bläckfisk, räkor (HET)
Moule Marinere
Västerbottenpaj med löjrom, vispad creme fraiche, dill, räkor & lax
Hemmagjord gravad lax med pepparrotskräm
Havets Wallenbergare med kräftsås
Hummer soppa
Dillkokt potatis
Skaldjurskroketter på kräftor & räkor
Ugnsbakad lax med skaldjurs Burre Blanc
Potatiskaka med löjrom, gräslök & Creme Fraiche
Fisk & Skaldjursgratäng med dillsås
Rostad broccolini med citron
Caesarsallad med parmesan och örtbakade surdegskrutonger
Crab cakes med safransaioli
Halstrad Tonfisk med ponzu aioli, ruccola & picklade rödlök
Från grillen med kock på plats
Havskräftor med chili och vitlök
Grillad Lax med chimichurri
Rödvinsmarinerad entrecote
BBQ chicken wings
Pistage & örtfylld fläskfilé
Sallader & Tillbehör
Krämig färskpotatissallad med sparris & picklade rödlök
Ceasar grönkålsallad
Haricots Verts med mandel och parmesankrisp
Sallad på råa primörer med vitlöksyoghurt
Harissarostade morötter
Quinoasallad med rostade grönsaker & fetaost
Orzo pestosallad med burrata och tomat confit
Rostad auberginesallad med tomat, russin & mandel
Hemmabakad focaccia med marinarasås
Såser
Kall bearnaisesås
Rödvinssås
Ramslökspesto
Grön örtdressing
Parmesan & tryffelsås
Surdegsbröd med brunt vispat smör
Hel grillad citron & örtgårdskyckling
Caprigrillad hel fisk (röding, torsk, aborre) med frutti di mari sås
Rostad vitlökspotatis
Sallad med krabba, friterad halloumi, avocado, rökta mandlar, rädisa, sparris & ört dressing
Panzanellasallad
Rödbetscarpaccoio med feta ost, ruccola & valnötter samt tryffel balsamic
Dessert
Lemon Meringue Pie
Varmrätter
Risotto med ”hummer svamp” balsamico pärlor samt basilika olja
Lasagne med sparris & burrata samt brynt smör
Rosmarin- och vitlöksrostad butternutsquash med avokado-parmesan visp
Fyllda zucchinispett med halloumi och rostad tomatsås på cocktail tomater oliver och vitlök
Rostad aubergine med vitlökslabneh toppad med mynta, pistage nötter och sumac
Tillbehör & smårätter
Broccoli ”stek” med chimchurri & bönpuree
Grillad spetskål med miso, brynt smör & sesam dressing
Krispiga krossade potatisar med harissa på en tjock vitlöksyoghurt, toppade med picklad lök och persilja
Hummus musabaha med pita bröd
Vitlöksgröna bönor med krispigt parmesan-mandel-dadelströssel
Rostade rädisor & morötter med vispad getost
Krossade kronärstkockor med vispad citron, kapris och ricotta
Krossad potatissallad med citron, kapris och parmesandressing
Olivfoccacia med vispad truffelricotta
Sallader
Grillad gemsallad, caesardressing, rostad toma, avokado, vitlöks norikrutonger och parmesan
Brysselkål & grönkålsallad
Gurksallad med sparris, bondböner, rödlök, haricots verts & sugar snap peas på en bädd av citron yoghurt
Quinoasallad med rostad paprika, rödlök, tomat, zucchini & broccoli samt kikärtor och ruccola med ört dressing
Välj bland vår á la carte meny, minsta antal för beställning är 15 personer.
Oxfilé Tartar
Pecorino Romano & parmesan, kapris, krispig lök, sotad selleri, tonnatosås
Arancini på kräftor
Friterada risotto bollar med kräftfyllning serveras med safrans aioli & tomatkompott
Kalixlöjrom
Serveras på smörstekt toast med vispad gräddfil, hackad rödlök och gräslök samt citron och dill
Jordärtskockssoppa
Soppa på jordärtskocka med färska primörer & smörstekt pilgrimsmussla samt bacon crumble
Västerbottenskroketter
Med smetana löjrom & gräslök
Smörstekt torskrygg
Med saute på spetskål, sparris, knipplök & röd mangold, krossad färskpotatis med citron, ramslök & körvel, hummer beurre blanc samt riven pepparrot och svarvad morot
Hummerricotta fylld ravioli
Serveras i en hummersås med cocktailtomater, sparris & dill
Kantarell & tryffelrisotto med hängmörad oxfilé
Risotto på kantarelltryffel & parmesan samt hängmörad oxfilé med ärtskott & kalvrödvins sky
Pistage & örtmarinerad lammracks
Sötpotatispuré, samt ratatouille
Kyckling Milanese
Med mozzarella & tomat samt gnocchi med tryffelns med sparris
Creme Brule
Med passionsfrukts sorbet
Chokladmousse
Med smultronglass, brownie crumble & marinerade bär
Bannoffee Pie
Med banan och salted caramelpaj med vispgrädde & choklad
Chocolate Molten
Lava cake med marinerade bär och mascarponegrädde
Vit chokladpannacotta
Med granita på lime
Välj bland våra fantastiska snittar och kanapéer, välj minst 15 av varje kanapé som ni tänkt beställa
Rökt Lax och Kaviar på Blinis med Pepparrots Crème Fraîche
Krispiga Vårrullar med Krabba och Fläsk, serverade med Nuom Champagne Dippingsås
Ugnsbakad Camembert med Focaccia Krutonger
Svenska Miniköttbullar, serverade med Lingonsylt i traditionell svensk brunsås
Räkor med Kokos, serverade med Wasabi- och Chilimajonnäs
Apelsinmarinerad Pilgrimsmussla, toppad med Champagne Skum
Torsk Mini Spett i Mojito Dressing
Hummersallad med Mango i Koriandersås på Gurkrundor med Gräslök
Mini Asiatisk Biff Tartar, serverad i en Krispig Wontonstrut
Chili- och Fetadipp, serverad på en Vitlök- och Persiljeskiva av Bröd
Guacamole och Pico de Gallo med Majstortillas (Vegan)
Falafel med Koriandertahini Dressing (Vegan)
Mini Tryffel Mac and Cheese Bollar