Private Chef Menu
Browse our traditional menus or let us
create something new for you.
Tonfisk Carpaccio med tomat och vitlök vinaigrette
Oxfilé tartar med parmesan tryffelkräm och kapris
Caprese Salad
Kräftarancini med safransaioli
Focaccia med marinarasås
Antipasto ost & chark
Marconamandlar, marinerade oliver, vispad burrata med citron & basilika
Pesto tagliatelle med kyckling
Melanzane, auberginegratäng bakad i tomatsås med parmesan & mozzarella
Bruchetta, med tomatröra, ruccola & mozzarella
Tryffel gnocchi
Vodka Pasta med burrata
Beef tagliata
Grillad polenta med gorgonzola-sås
Saltimbocca
Zucchiniblommor fyllda med ricotta
Desserter
Tiramisu
Pannacotta med
Cannoli
Jerkgrillad kycklingstek
Shish kebab på baljväxtfärs
Citron & örtgrillad laxfilé
Coleslaw (vitkål & örter)
Jalapeñobearnaise med örter
Grillad majskolv ”El otes” (majo,vitlök, ost, örter)
Färskpotatissallad med rostad paprikadressing
Tomat & löksallad/padrones
Baljväxtfärs smaksatt med ingefära och koreansk röd chili
Sojastekt tofu med rostade sesamfrön
Karamelliserad kimchi
Srirachamajjo
Tortillabröd och gemsallad
Färsk koriander och sotad lime
Syrad rödlök och sojapicklad svamp
Sesam och chilidressing
Rostad lök- och fröblandning
Fläskkarréspett
Tzatsiki
Potatissallad
Tomat, gurka, oliv, feta, citron, oregano
Grönsallad
Charkuterier, (tryffelsalami, fänkålssalami, lufttorkad skinka)
Marinerade oliver
Tärnad lagrad ost
Friterad potatis med fänkålskrydda (typ naturchips)
Vispad färskost, vitlök, citron
Nybakat bröd
citron och ingefärspicklad kålrot
brynt sojasmör
rostade sesamfrön
hjärtblad
vattenmelon
koriander
lime
syrad morot
jalapeñoemulsion
blomkålsfärskost
sötad senapskräm
dillsallad
smörstekt rågbröd
hyvlat svenskt äpple
basilikaemulsion
riven lagrad ost samt örtsallad
gräslökskräm
hyvlad fänkål
Hummer bisque shoots med friterad hummer & picklad gurka
Halstrad anklever på rostad brioche med karamelliserad apelsin
Förrätter
Kalvtartar med fikon, hasselnötter och ansjovissmör
Gravad lax med gräslöksolja & kall citronsmörsås
Varmrätter
1/2 Hummergratäng serverad i skalet med löjrom med dillslungad potatis & svarvad sparris
Oxfilé med pommes Anna, svamppuré & portvinssås med vit tryffel
Desserter
Mörkchoklad semmifreddo med mandelbiskvi
Hallon & passionsfruktspavlova med vispgrädde
SILL & LAX mm
Gräddfil, gräslök, hackad rödlök,bröd, smör, sill, ost (SOS)
Ägghalva med skagenröra & stenbitsrom
3 sorters sill med tillbehör
GBG matstudios rödkålssallad
Gravad lax med hemgjord sås
Inkokt lax med hemgjord sås
Laxsashimi
Gubbröra
Kallskuret och varma rätter
Ett urval av kallskuret kött och korv Julleverpastej och julsylta
Senapsgriljerad skinka
Glaserade revbensspjäll
Köttbullar med rödbetssallad
Handknuten prinskorv
Hemgjord Janssons frestelse
Viltfärsbullar i skogsås
Kokt potatis
Desserter mm
Kanel Creme Brule
Safranspannacotta med pistage nötter & lingon
Chokladtryfflar
Pepparkakor
Saffransbullar
Creme Brule
Med passionsfrukts sorbet
Chokladmousse
Med smultronglass, brownie crumble & marinerade bär
Bannoffee Pie
Med banan och salted caramelpaj med vispgrädde & choklad
Chocolate Molten
Lava cake med marinerade bär och mascarponegrädde
Vit chokladpannacotta
Med granita på lime
Smörstekt torskrygg
Med saute på spetskål, sparris, knipplök & röd mangold, krossad färskpotatis med citron, ramslök & körvel, hummer beurre blanc samt riven pepparrot och svarvad morot
Hummerricotta fylld ravioli
Serveras i en hummersås med cocktailtomater, sparris & dill
Kantarell & tryffelrisotto med hängmörad oxfilé
Risotto på kantarelltryffel & parmesan samt hängmörad oxfilé med ärtskott & kalvrödvins sky
Pistage & örtmarinerad lammracks
Sötpotatispuré, samt ratatouille
Kyckling Milanese
Med mozzarella & tomat samt gnocchi med tryffelns med sparris
Oxfilé Tartar
Pecorino Romano & parmesan, kapris, krispig lök, sotad selleri, tonnatosås
Arancini på kräftor
Friterada risotto bollar med kräftfyllning serveras med safrans aioli & tomatkompott
Kalixlöjrom
Serveras på smörstekt toast med vispad gräddfil, hackad rödlök och gräslök samt citron och dill
Jordärtskockssoppa
Soppa på jordärtskocka med färska primörer & smörstekt pilgrimsmussla samt bacon crumble
Västerbottenskroketter
Med smetana löjrom & gräslök
Varmrätter
Risotto med ”hummer svamp” balsamico pärlor samt basilika olja
Lasagne med sparris & burrata samt brynt smör
Rosmarin- och vitlöksrostad butternutsquash med avokado-parmesan visp
Fyllda zucchinispett med halloumi och rostad tomatsås på cocktail tomater oliver och vitlök
Rostad aubergine med vitlökslabneh toppad med mynta, pistage nötter och sumac
Tillbehör & smårätter
Broccoli ”stek” med chimchurri & bönpuree
Grillad spetskål med miso, brynt smör & sesam dressing
Krispiga krossade potatisar med harissa på en tjock vitlöksyoghurt, toppade med picklad lök och persilja
Hummus musabaha med pita bröd
Vitlöksgröna bönor med krispigt parmesan-mandel-dadelströssel
Rostade rädisor & morötter med vispad getost
Krossade kronärstkockor med vispad citron, kapris och ricotta
Krossad potatissallad med citron, kapris och parmesandressing
Olivfoccacia med vispad truffelricotta
Sallader
Grillad gemsallad, caesardressing, rostad toma, avokado, vitlöks norikrutonger och parmesan
Brysselkål & grönkålsallad
Gurksallad med sparris, bondböner, rödlök, haricots verts & sugar snap peas på en bädd av citron yoghurt
Quinoasallad med rostad paprika, rödlök, tomat, zucchini & broccoli samt kikärtor och ruccola med ört dressing
Rökt Lax och Kaviar på Blinis med Pepparrots Crème Fraîche
Krispiga Vårrullar med Krabba och Fläsk, serverade med Nuom Champagne Dippingsås
Ugnsbakad Camembert med Focaccia Krutonger
Svenska Miniköttbullar, serverade med Lingonsylt i traditionell svensk brunsås
Räkor med Kokos, serverade med Wasabi- och Chilimajonnäs
Apelsinmarinerad Pilgrimsmussla, toppad med Champagne Skum
Torsk Mini Spett i Mojito Dressing
Hummersallad med Mango i Koriandersås på Gurkrundor med Gräslök
Mini Asiatisk Biff Tartar, serverad i en Krispig Wontonstrut
Chili- och Fetadipp, serverad på en Vitlök- och Persiljeskiva av Bröd
Guacamole och Pico de Gallo med Majstortillas (Vegan)
Falafel med Koriandertahini Dressing (Vegan)
Mini Tryffel Mac and Cheese Bollar
Surdegsbröd med brunt vispat smör
Hel grillad citron & örtgårdskyckling
Caprigrillad hel fisk (röding, torsk, aborre) med frutti di mari sås
Rostad vitlökspotatis
Sallad med krabba, friterad halloumi, avocado, rökta mandlar, rädisa, sparris & ört dressing
Panzanellasallad
Rödbetscarpaccoio med feta ost, ruccola & valnötter samt tryffel balsamic
Dessert
Lemon Meringue Pie
Från grillen med kock på plats
Havskräftor med chili och vitlök
Grillad Lax med chimichurri
Rödvinsmarinerad entrecote
BBQ chicken wings
Pistage & örtfylld fläskfilé
Sallader & Tillbehör
Krämig färskpotatissallad med sparris & picklade rödlök
Ceasar grönkålsallad
Haricots Verts med mandel och parmesankrisp
Sallad på råa primörer med vitlöksyoghurt
Harissarostade morötter
Quinoasallad med rostade grönsaker & fetaost
Orzo pestosallad med burrata och tomat confit
Rostad auberginesallad med tomat, russin & mandel
Hemmabakad focaccia med marinarasås
Såser
Kall bearnaisesås
Rödvinssås
Ramslökspesto
Grön örtdressing
Parmesan & tryffelsås
Moule Marinere
Västerbottenpaj med löjrom, vispad creme fraiche, dill, räkor & lax
Hemmagjord gravad lax med pepparrotskräm
Havets Wallenbergare med kräftsås
Hummer soppa
Dillkokt potatis
Skaldjurskroketter på kräftor & räkor
Ugnsbakad lax med skaldjurs Burre Blanc
Potatiskaka med löjrom, gräslök & Creme Fraiche
Fisk & Skaldjursgratäng med dillsås
Rostad broccolini med citron
Caesarsallad med parmesan och örtbakade surdegskrutonger
Crab cakes med safransaioli
Halstrad Tonfisk med ponzu aioli, ruccola & picklade rödlök
BBQ “pulled pork sandwhiches” med coleslaw på hemmagjorda brioche bröd
Mac n Cheese – 4 olika ostar Cheddar, Gruyere, fontina, parmesan & mozzarella
New England “lobster rolls” Smörstekt hummerkött I en fyllning av majonäs och dill serveras i brioche bröd
Clam & Corn Chowder – Krämig soppa med potatis, majs & musslor
New york Cheesecake med bärkompott och vispad grädde
Caesar Salad med kyckling och bacon
Grönkål “collard greens” sauterade i lök, vitlök och kyckling buljong
Rostade majskolvar med vitlök & chorizo smör
Cheddar Corn Bread
Smårätter & tillbehör
Edamame med rökt salt
Crispy rice cakes – toppad med tonfisk & chili majonnäs
Koreanska kycklingvingar
Chili honungs glasyr, salladslök & sesamfrön
Grillad Kyckling Satay
Thailändsk jordnötssås & picklade sallad
Vattenmelon Aguachile
Ahi tonfisk, paprika, vattenmelon, jalapeno, rödlök
Dumplings med krabba & räkor
Dumplings med Kyckling
Rostad blomkål med jalapeno
Aubergine med yuzu miso
Shishito peppers med svart vitlök
Jasmine ris
Crudo
Lax
Tryffelsås, skura, nori & jalapeno
Ceviche på torsk med grape frukt, vitlök & chilli
Ris & Nudlar
Kyckling fried rice
Säsongsgrönsaker, ägg & kyckling
Glasnudel sallad med kyckling eller räkor, paneng curry dressing
Varmrätter
Misomarinerad torsk med vitlök fräst pak choi
Baby back ribs
Yakiniku BBQ-sås, salladslök, jordnötter, lime
Grön curry med kyckling eller jätte räkor
Koreansk BBQ marinerad oxfilé med wasabi chimchurri
Fläsk och helig basilika wok (Pad Kra Pao)
Bläckfisk med röd currysås, vild ingefära och gröna bönor
Tum Yum soppa med skaldjur – ingefära, koriander, vitlök samt musslor, bläckfisk, räkor (HET)
salt kolakräm
lättvispad punchgrädde
kaksmulor
rosmarin
Hummer bisque shoots med friterad hummer & picklad gurka
Halstrad anklever på rostad brioche med karamelliserad apelsin
Förrätter
Kalvtartar med fikon, hasselnötter och ansjovissmör
Gravad lax med gräslöksolja & kall citronsmörsås
Varmrätter
1/2 Hummergratäng serverad i skalet med löjrom med dillslungad potatis & svarvad sparris
Oxfilé med pommes Anna, svamppuré & portvinssås med vit tryffel
Desserter
Mörkchoklad semmifreddo med mandelbiskvi
Hallon & passionsfruktspavlova med vispgrädde
Rökt Lax och Kaviar på Blinis med Pepparrots Crème Fraîche
Krispiga Vårrullar med Krabba och Fläsk, serverade med Nuom Champagne Dippingsås
Ugnsbakad Camembert med Focaccia Krutonger
Svenska Miniköttbullar, serverade med Lingonsylt i traditionell svensk brunsås
Räkor med Kokos, serverade med Wasabi- och Chilimajonnäs
Apelsinmarinerad Pilgrimsmussla, toppad med Champagne Skum
Torsk Mini Spett i Mojito Dressing
Hummersallad med Mango i Koriandersås på Gurkrundor med Gräslök
Mini Asiatisk Biff Tartar, serverad i en Krispig Wontonstrut
Chili- och Fetadipp, serverad på en Vitlök- och Persiljeskiva av Bröd
Guacamole och Pico de Gallo med Majstortillas (Vegan)
Falafel med Koriandertahini Dressing (Vegan)
Mini Tryffel Mac and Cheese Bollar
vispad mascarponemousse
mandel
kaffe
vaniljglass
kaksmulor
rostad choklad
citronverbena
Creme Brule
Med passionsfrukts sorbet
Chokladmousse
Med smultronglass, brownie crumble & marinerade bär
Bannoffee Pie
Med banan och salted caramelpaj med vispgrädde & choklad
Chocolate Molten
Lava cake med marinerade bär och mascarponegrädde
Vit chokladpannacotta
Med granita på lime
Moule Marinere
Västerbottenpaj med löjrom, vispad creme fraiche, dill, räkor & lax
Hemmagjord gravad lax med pepparrotskräm
Havets Wallenbergare med kräftsås
Hummer soppa
Dillkokt potatis
Skaldjurskroketter på kräftor & räkor
Ugnsbakad lax med skaldjurs Burre Blanc
Potatiskaka med löjrom, gräslök & Creme Fraiche
Fisk & Skaldjursgratäng med dillsås
Rostad broccolini med citron
Caesarsallad med parmesan och örtbakade surdegskrutonger
Crab cakes med safransaioli
Halstrad Tonfisk med ponzu aioli, ruccola & picklade rödlök
Oxfilé Tartar
Pecorino Romano & parmesan, kapris, krispig lök, sotad selleri, tonnatosås
Arancini på kräftor
Friterada risotto bollar med kräftfyllning serveras med safrans aioli & tomatkompott
Kalixlöjrom
Serveras på smörstekt toast med vispad gräddfil, hackad rödlök och gräslök samt citron och dill
Jordärtskockssoppa
Soppa på jordärtskocka med färska primörer & smörstekt pilgrimsmussla samt bacon crumble
Västerbottenskroketter
Med smetana löjrom & gräslök
hjärtblad
vattenmelon
koriander
lime
syrad morot
jalapeñoemulsion
Private Dining
A mouth-watering canapé reception, gourmet dinner, special occasion, birthday, wedding or a gourmet picnic.